Opendeurdag 2020 geannuleerd omwille van corona-maatregelen

Opendeurdag 2020 geannuleerd omwille van corona-maatregelen

Sinds vrijdag 13 maart 2020 beleven we uitzonderlijke tijden. De getroffen maatregelen raken elk van ons. Ook het schoolgebeuren moest wijken voor de lock down, thuiswerk werd de standaard, ... . Niets is meer vanzelfsprekend en we kijken met z'n allen uit naar enkele versoepelingen van maatregelen. 

In deze tijden vinden we het niet opportuun om een opendeurdag te organiseren waarbij groepen ouders door onze school lopen en in gesprek wensen te gaan met één of meerdere leerkrachten. We hebben daarom de opendeurdag van zaterdag 9 mei 2020 geannuleerd. Momenteel zijn we volop aan het inzetten in een volwaardig digitaal alernatief waar we toekomstige leerlingen en ouders de mogelijkheid geven om onze school beter te eren kennen, hun vragen te stellen aan leerkrachten en leerlingbegeleiders.

Aangezien de inschrijvingen wettelijk opgeschort zijn tot en met zondag 17 mei 2020, nemen we de komende dagen de tijd om deze virtuele opendeurdag grondig voor te bereiden. Zowel inhoudelijk als logistiek biedt deze organisatie onze school enkele uitdagingen bovenop de dagelijkse zaken in deze corona-tijden. Volg onze website en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Toch al benieuwd naar een eerste algemene indruk van onze school? Bekijk het sfeerfilmpje gemaakt door een oud-leerling van onze school op ons youtubekanaal.